dimecres, 21 de desembre del 2011

Webquest / Photoshop

Fa uns dies els companys de TIC en van introduir al món de les webquest. Va ser una activitat interessant ja que particularment em va ser molt útil degut a que la webquest dissenyada pels companys ens va introduir al programa Photoshop. Aquest programari l'he sentit anomenar moltes vegades i de fet un alt percentatge de les imatges que veig cada dia estan millorades amb aquesta eina.

No cal tornar a insistir en els avantatges que ens proporciona la webquest per refrescar la memòria sempre podem consultar les entrades de 1r per no repetir-nos: WEBQUEST

L'exposició dels companys la vaig trobar interessant ja que vam poder comprendre les característiques de la webquest d'una manera dinàmica i senzilla. El fet de tractar el Photoshop, tot i que també es podria usar un tutorial per explicar pas per pas el seu funcionament, va fer que també ens poguéssim centrar més en la webquest ja que el Photoshop és una eina familiar per a tots que no requereix operacions cognitives avançades.

L'activitat central consistia en anar seguint les indicacions que ens proporcionava la webquest per a modificar una fotografia, tot seleccionant la part que volíem destacar aplicant-li color.

Aquí us deixo unes quantes de les nostres creacions:






I per acabar un enllaç divertit de com poden ser el famosos d'aquí uns anys, és increïble el que pot arribar a fer el Photoshop ! --> Famosos retocats amb Photoshop

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada