dissabte, 5 de novembre de 2011

Chrome Web Store, un nou element per incloure al PLE?

Probablement molts de vosaltres ja ho coneixeu i probablement ho esteu fent servir, però de ben segur que n'hi més d'un que no s'ha submergit en el món Chrome.

Jo ho vaig trobar per casualitat, i la veritat és que he quedat molt sorprès de la quantitat de possibilitats.

Tinc molta afició pels Trivials, Quizz i similars, probablement això em ve de la meva etapa d'animador turístic en que havia de preparar un concurs de preguntes per uns quants turistes britànics. Doncs bé m'he instal·lat una aplicació que és un Quiz infinit, molt dinàmic amb moltes opcions per passar una bona estona, compte per què pot ser addictiu ! Ah ! i a més a més està en anglès, així practiquem.

Algú s'anima? --> http://play.planeto.com/#

Aquest joc de preguntes potser no és la eina més il·lustrativa del potencial del Chrome Web Store. Anem a pams, el primer que cal fer és accedir a la pàgina principal, si no la veieu quan obriu el Chrome aqui teniu l'enllaç --> https://chrome.google.com/webstore/

En aquesta fotografia (Us recomano que la cliqueu per veure-la millor) es pot observar el que us trobareu en la part superior i les aplicacions que jo m'he instal·lat. Com veieu és fàcil de trobar allò que busquem, d'aquesta manera hi ha una pràctic índex de contingut a la part esquerra. Respecte les que jo m'he instal·lat m'agradaria destacar la cinquena "Biodigital human" on és realment espectacular la nitidesa i precisió de les rèpliques del nostre cos. Aquí us deixo l'enllac --> http://www.biodigitalhuman.com/

Tot això tinc la sensació que no és res més que la punta de l'iceberg. Una altra de les virtuts d'aquesta eina és que les webs o programes els instal·la al navegador Chrome i no pas a l'ordinador. Per altra banda aquesta eina té molt a veure amb la nova filosofia cloud ja que tot queda emmagatzemat a la xarxa.

En conclusió crec que al Chrome Web Store li manca una característica clau per ser plenament un ingredient important del nostre PLE, i aquesta no és un altre el sharisme, en altres paraules, és una eina individual i no pot ser compartida, tot i que en es seu favor cal dir que la majoria de webs on et porta si que estan del tot interconnectades amb el món. Tot i aquesta manca interrelació crec que pot formar part del meu PLE, cosa que ja fa en l'actualitat, ja que la meva curiositat m'empeny a descobrir més sobre aquesta eina.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada